A Madárkert mindennap megtekinthető bejelentkezés nélkül, hétfő-szerda-csütörtök-péntek 9.00-16.00, szombat- vasárnap 9.00-17.00 közti időpontban, keddi napok kivételével. Bár szinte állandóan van itt valaki, aki az állatokat bemutathatja, keddi napokon, záróra után bejelentkezés szükséges. A madárpark megtekintéséhez nyújtott szakvezetés díja 950Ft/fő, 18 év alatti gyermekek számára 600Ft, nyugdíjasok számára 750Ft. A látogatásért egyéb költséget nem számítunk fel.. A madárpark 2017-ben véglegesen bezár...


A Magyarországon elsőként megnyitott díszmadárgyűjtemény 2017-ben még Zákányszéken, majd a Balatonföldvártól 5km-re, Kerekiben, gyönyörű természeti környezetben lévő új, 7.000m2-en kiépített telephelyén látogatható.
A szakvezetés alapszolgáltatás. A sok-sok madár mellett, parkunkban simogatható, látogatók által etethető kisállatok is találhatók!Vendégasztal szolgáltatásunk megszűnt, a Zákányszéken ebédelni kívánó vendégeknek ajánljuk az Öregház-tanyamúzeum tulajdonosainak helyi gasztronómián alapul, egyedülálló ízvilágú szolgáltatásait és a Texas-pizzéria A 'la carte választékát.
A Madárkerttől 6 kilométerre, Bordányban található a
Vadgesztenye étterem , mely finom ételek széles választékával várja vendégeit.
Mórahalom városban több étterem, hotel is található.2011-től új turisztikai látnivaló Zákányszék és Mórahalom közt félúton:
"Öregház" tanyamúzeum, néprajzi kiállítás.
A madárpark szomszédságában lévő 1898-ban, alsóvárosi polgári stilusban épült házban a kézi aratás eszközeiből, a munkafolyamatokat bemutató faragott figurákból álló egyedi kiállítás várja a vidék múltjával megismerkedni vágyót.
Mindkét program szakvezetéses, áraival kifejezetten pénztárca-barát.

Javasoljuk, hogy a Dél-Alföldön kirándulva vegyék fel megtekintendő programjaik közé a határ déli oldalán megtekinthető látnivalókat. A Ludasi tó természeti értékeit, A Palicsi tó vízi programjait, ne hagyják ki az állatkert megtekintését, nézelődjek Palics és Szabadka magyar szecessziós épületei között, kóstolják meg az kultúrák határain született ízeket.
A 7.00-19.00 közt nyitva tartó Királyhalmi határátkelőhely Mórahalom és Palics között 15 kilométerre rövidítette a távolságot!

Sajnálattal tájékoztatjuk visszatérő vendégeinket, hogy 2017-ben már nem tudunk kirándulásszervezéseket vállani!

Tel.: 30/8 666 444 (csak hívószám elküldés mellett hívható).
E.mail:
madarkert@madarkert.hu


Kikapcsolódásként keressék fel, az Erzsébet gyógy- és élményfürdőt a közeli Mórahalmon.

Szálláslehetőség:
Engi Magdolna: 20/431-1067
info@pavavendeghaz.hu
<title>Madárkert</title>
<mu
(frissítve: 2017 június 16.)